Alla inlägg den 12 augusti 2016

Av susan - 12 augusti 2016 11:17

Nu har Isadora åkt för den här gången, behöver väl inte tillägga att det är vansinnigt tomt, men hon kommer faktiskt en sväng till innan hon åker hem till Malmö, på söndag och stannar till måndag så vi behövde inte säga hej då så där jätte alvarligt ännu. Hon och en kompis har hyrt bil och är nu på väg till västkusten för att campa med tält. Det har varit en jätte bra vecka, förutom att jag av någon underlig anledning har haft riktigt jobbigt med panikångest attacker slag i slag, har knappt hunnit andas förens nästa kommer, det värsta med dessa attacker är att jag nästan aldrig vet varför, när man helt plötsligt befinner sig i panikläge vill man gärna definiera en anledning men icke sa Nicke, de kommer ofta när man absolut inte har någon anledning att må dåligt. För er som aldrig haft någon panik attack kan jag lättast beskriva dessa så här: tänk er att ni befinner er på ett flygplan och att det helt plötsligt börjar förlora höjd, du inser att planet är på väg att störta, känslan som då troligen sprids i din kropp och hjärna är väldigt lik en panikattack, jag vet, jag har befunnit mig i ett plan under dessa omständigheter, så jag vet hur det känns.

En sak har jag förstått, jag tål ingen som helst stress, jag har t.o.m svårt att hantera ett inspirerat samtal när jag mår så här, jag måste dessutom vara väldigt noga med vad jag ser på tv, vilket är ju ganska bra, jag har slutat lyssna på deckare, kanske också positivt, med andra ord, jag måste städa bort alla moment i min vardag eller fest som skapar oro. Men samtidigt måste jag ju utmana mig själv annars kommer mitt liv att bli alldeles för innehållslöst och trångt, jag måste försiktigt tänja ut cirkeln runt mig igen, med ljusa, positiva och trygga aktiviteter och omringa mig med positiva människor som inte stjäl min kraft, som väl är har jag inga sådana i mitt liv nu för tiden, som stjäl min kraft alltså.

I dag ska jag ta cykeln och besöka vår fina handelsträdgård för lite ägg köp, det är sådana små händelser som jag behöver, kanske jag även köper någon fin blomma.

 

Presentation


I dag är en ny dag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tankar om tro

Mina tankar och funderingar kring tro m.m

Mat

Massor av tankar kring mat, dryck och hälsa.

MS

Eftersom jag har MS......

Hantverk

Lika viktigt som luften jag andas

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards